Disclaimer

BPF Schilders besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website, de bestuursblog, de e-mailnieuwsbrief, de pensioenplanner, de keuzehulp en de chatfunctie. BPF Schilders behoudt zich het recht voor om informatie te corrigeren als deze onvolledig, onjuist of achterhaald blijkt te zijn.

BPF Schilders stelt de inhoud alleen beschikbaar om te informeren. BPF Schilders is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u lijdt, beslissingen die u neemt of kosten en uitgaven die u heeft door het gebruik van deze informatie.

Pensioenplanner, keuzehulp en chat

De uitkomsten van de berekeningen met de pensioenplanner en keuzehulp zijn schattingen. Voor de gegevens in de pensioenplanner en keuzehulp gaan we uit van het huidige pensioenreglement en rekenfactoren, de gegevens die bij ons bekend zijn en een ongewijzigde werk- en privé-situatie tot pensioendatum. Bij wijzigingen hierin leidt dat tot andere pensioenuitkomsten. De pensioenplanner, keuzehulp en chat van BPF Schilders bevatten geen advies of informatie die bedoeld is als vervanging voor een deskundig, persoonlijk advies. Verandert uw persoonlijke situatie in uw financiën en pensioen? Dan raadt BPF Schilders aan vooraf persoonlijk en deskundig advies in te winnen bij een adviseur. BPF Schilders is niet aansprakelijk is voor eventuele schade die u lijdt, beslissingen die u neemt of kosten en uitgaven die u heeft door het gebruik van de informatie op de pensioenplanner, de keuzehulp of de chat.

BPF Schilders vraagt via de chat nooit persoonsgegevens op. Ook geeft BPF Schilders om veiligheidsredenen via de chat geen persoonsgegevens door. De chat met de werknemer, gepensioneerde of ondernemer wordt opgeslagen om ons te helpen bij analyses en verbetering van onze diensten.

Spelregels social media

BPF Schilders zit op diverse social media zoals FacebookTwitter en YouTube​. We vinden het belangrijk om u via verschillende kanalen te informeren over nieuws rondom uw pensioen. Ook andere berichten komen voorbij, zoals nieuws uit de sector over de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied en ontspanning of vrije tijd.

We vinden het leuk als u reageert op onze social media-berichten. Wij blijven graag op de hoogte van wat er leeft in de schilderssector. Wij horen graag uw mening over onze onderwerpen, maar hieraan zijn wel spelregels verbonden. Onze spelregels op een rijtje:

  • Schelden, beledigende, bedreigende, aanstootgevende of belasterende reacties voor personen, groepen of volkeren, kunnen door de redactie worden verwijderd.
  • Reacties op posts van BPF Schilders die niet gaan over het bericht, kunnen door de redactie worden verwijderd.
  • Schending van privacy is niet toegestaan. Hiermee bedoelen we het noemen van namen en/of persoonlijke informatie van personen of organisaties (zoals privé- en/of e-mailadressen, namen, telefoonnummers).
  • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele of commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
  • Reacties met lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites, worden verwijderd. Dit vanwege de Auteurswet.
  • Voor vragen over de inhoud van uw eigen pensioensituatie kunt u contact opnemen met de Klantenservice van BPF Schilders. U kunt ook een privébericht via de social media-kanalen sturen.
Copyright disclaimer: teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL.