Plan uw pensioen: inloggen op Infodesk

Onderhoud op 4 december
Op 4 december vindt er van 07.00 - 18.00 uur onderhoud aan Infodesk plaats. Dit betekent dat u dan niet kunt inloggen. Onze excuses voor het ongemak.

Wilt u weten hoeveel pensioen u kunt verwachten? Log dan in op Infodesk. Daar kunt u op de pensioenplanner bij iedere gewenste pensioenleeftijd berekenen hoeveel pensioen u kunt verwachten. Ook kunt u op Infodesk uw jaarlijkse, digitale pensioenoverzicht bekijken en gegevens als uw (e-mail)adres of bankrekeningnummer wijzigen. Infodesk is de beveiligde omgeving waar u kunt inloggen met uw DigiD. Houd hiervoor uw inloggegevens bij de hand.

Uw pensioen: log in op Infodesk

Uw pensioenadministratie: inloggen

Onderhoud op 4 december
Op 4 december vindt er van 07.00 - 18.00 uur onderhoud aan Uw pensioenadministratie plaats. Dit betekent dat u dan niet kunt inloggen. Onze excuses voor het ongemak.

Als ondernemer, werkgever of administratiekantoor kunt u in de beveiligde omgeving van 'Uw pensioenadministratie' bedrijfsmatige pensioeninformatie beheren. Bijvoorbeeld uw pensioenkeuzeloon doorgeven, facturen en specificaties bekijken, loongegevens doorgeven of een werknemer aanmelden. 

Let op!
Uw factuur is berekend met de premiepercentages en -variabelen die gelden sinds 4 januari 2021. Het volledige overzicht vindt u hier.

Log in op Uw pensioenadministratie