Aanmelding voor een pensioenpresentatie

Als u stopt met werken heeft u ook een inkomen nodig. Daarvoor heeft BPF Schilders het ouderdomspensioen. U krijgt het ouderdomspensioen als u de AOW-leeftijd bereikt, maar u kunt ook eerder met pensioen gaan. Wij vertellen u graag meer over de verschillende keuzes die u heeft. Daarom organiseren wij van oktober tot en met december pensioenpresentaties op verschillende plaatsen in Nederland. 

Iedere presentatie begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en ontvangen wij u met een kopje koffie/thee. De pensioenpresentatie is rond 21.00 uur afgelopen. Hierna is er nog de gelegenheid om na te praten of een vraag te stellen aan een pensioenspecialist.

Zo meldt u zich aan

Selecteer in onderstaand formulier de bijeenkomst waar u naar toe wilt en vul uw persoonlijke gegevens in. Wilt u iemand meenemen? Misschien uw partner of een collega. Dat kan natuurlijk ook. Kies dan op het formulier bij 'introducé mee' voor ja. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een digitale bevestiging. Ontvangt u geen digitale bevestiging? Neemt u dan contact met ons op.