Aanmelding voor een pensioenbijeenkomst

Als u stopt met werken heeft u ook een inkomen nodig. Daarvoor heeft BPF Schilders het ouderdomspensioen. U krijgt het ouderdomspensioen als u de AOW-leeftijd bereikt, maar u kunt ook eerder met pensioen gaan. Wij vertellen u graag meer over de verschillende keuzes die u heeft. Daarom organiseren wij pensioenpresentaties op verschillende locaties in Nederland.

Iedere presentatie begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en ontvangen wij u met een kopje koffie/thee. De pensioenpresentatie is rond 21.00 uur afgelopen. Hierna is er nog de gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje of een vraag te stellen aan een pensioenspecialist.

Zo meldt u zich aan

Klik op de balk hieronder en kies de bijeenkomst waar u naar toe wilt. Vul uw persoonlijke gegevens in op het formulier en klik onderaan op de knop 'Inschrijven'. Wilt u iemand meenemen? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan op het formulier bij 'introducé mee' voor 'ja'. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een digitale bevestiging. Ontvangt u geen digitale bevestiging? Belt u ons dan op 030 - 277 56 00 of mail ons.