Waarom beleggen we?

BPF Schilders belegt de premie die u betaalt. Dit doen wij niet alleen om u een goed pensioen te bieden. Dit doen wij ook om de pensioenpremie betaalbaar te houden en om de pensioenen mee te laten groeien met de stijgende prijzen.

Lees meer

Hoe beleggen we?

Door te beleggen zorgen wij voor een goed pensioen voor een betaalbare prijs. Beleggen brengt wel risico’s met zich mee. Daarom besteden we veel aandacht aan de beheersing van die risico’s.

Lees meer

Waarin beleggen we?

BPF Schilders beheert het pensioen voor circa 109.000 deelnemers en gepensioneerden. Wij beleggen alle pensioenpremies onder meer in ondernemingen en projecten die oplossingen bieden voor gezondheidszorg, voedselzekerheid, waterschaarste en klimaatverandering.

Lees meer

We beleggen verantwoord

BPF Schilders probeert met de premies op een verantwoorde manier rendement te maken. Wij geloven dat maatschappelijk verantwoord beleggen op lange termijn een positief effect heeft op het rendement van de portefeuille. En dat verantwoord beleggen bovendien de risico’s verlaagt.

Lees meer

Duurzaamheidsinformatie

Het beleggingsbeleid van BPF Schilders is allereerst gericht op het realiseren van de pensioenambitie. Naast het behalen van financieel rendement hebben en voelen wij ook een bredere verantwoordelijkheid naar de samenleving. Wij willen met onze beleggingen bijdragen aan een betere en leefbare wereld. Deze twee verantwoordelijkheden gaan goed samen: een goed pensioen is ten slotte meer waard in een leefbare wereld.

Lees meer