Klantenpanel: uw mening telt!

​Wilt u meehelpen om de dienstverlening van BPF Schilders steeds beter te maken? Meld u dan aan voor het klantenpanel van BPF Schilders. Zo’n vier keer per jaar vragen wij u dan naar uw mening over bijvoorbeeld een bepaalde brief of het pensioenblad. Geen moeilijke pensioenvragen dus. Het kost u maar een paar minuten per keer en u hoeft er de deur niet voor uit.

Waarom een klantenpanel?

BPF Schilders wil dat u tevreden bent én blijft. Wat verwacht u van uw pensioenfonds? Bent u tevreden met de informatie de u krijgt over uw pensioen? Met een klantenpanel wil BPF Schilders antwoord krijgen op deze en andere vragen en zo de dienstverlening verder verbeteren.

Hoe werkt het?

Vrijwel alle onderzoeken doen wij digitaal. Dat betekent dat wij u vragen online een vragenlijst in te vullen. U hoeft er de deur dus niet voor uit. En het kost u maar een paar minuten om de vragenlijst in te vullen en zo uw mening te geven.

Wie zitter er in zo'n klantenpanel?

Nou, u bijvoorbeeld als u zich hiervoor aanmeldt. Iedereen die bij BPF Schilders pensioen opbouwt of ontvangt kan meedoen met het klantenpanel. Of u nu in loondienst werkt, ondernemer bent of gepensioneerd.

Wie doet de onderzoeken?

Marktonderzoeksbureau Citisens voert de onderzoeken uit in opdracht van BPF Schilders. De onderzoeken zijn altijd anoniem. De gegevens die u op het aanmeldformulier invult, gebruikt Citisens uitsluitend voor het klantenpanel.


Wat doen wij met uw mening?

Meedoen aan het klantenpanel is waardevol. Want aan de hand van uw mening kunnen we de communicatie met u en uw collega’s verder verbeteren. Bijvoorbeeld de brieven die we versturen of het pensioenblad. Na elk onderzoek leest u op deze webpagina terug wat iedereen er van heeft gevonden en wat BPF Schilders ermee gaat doen.

Bekijk de resultaten van:

Filmpje nieuwe pensioenstelsel

Brief voor gepensioneerden

Aanpassing vormgeving Pensioenblad

Filmpje Kosten voor uw pensioen

Animatiefilmpje Uw pensioenadministratie

Pensioenwijzer

Toekenningsbrief

Infographic toeslagverlening

Infographic Scheiden of uit elkaar gaan

Vlog-filmpjes - juni 2018

Digitale nieuwsbrief -  maart 2018

Verkort jaarverslag 2016 - september 2017

Welkomstbrief voor ondernemers - juni 2017

Het nieuwe pensioenblad, tweede meting - januari 2017

De nieuwe pensioenfilmpjes - januari 2017

Het nieuwe pensioenblad, eerste  meting - november 2016

De brief pensioen aanvragen - juli 2016

Ja, ik doe mee!

Wilt u uw mening geven in het klantenpanel? Meld u dan aan.

Aanmelden