Nieuws

Blijf op de hoogte. Lees hier het laatste nieuws rond BPF Schilders.

Nieuwsberichten 2022

11-05-2022 - Brief voor gepensioneerden verbeterd met behulp van klantenpanel

Regelmatig vragen wij aan de leden van ons klantenpanel wat zij vinden van de informatie die zij ontvangen van BPF Schilders. Dit keer legden we de gepensioneerde leden van het klantenpanel een brief voor. De waardevolle inzichten hebben ervoor gezorgd dat we de brief konden verbeteren.

Lees meer

09-05-2022 - Speciaal voor gepensioneerden: Geen verkiezingen verantwoordingsorgaan

Er hebben zich precies zes pensioengerechtigden kandidaat gesteld voor het verantwoordingsorgaan (VO) van BPF Schilders. Dit betekent dat er geen verkiezingen plaatsvinden. De nieuwe leden worden per 1 juli 2022 geïnstalleerd in het verantwoordingsorgaan. In het Pensioenblad van begin juli stellen wij hen aan u voor.

Lees meer

05-05-2022 - Uw mening is belangrijk

Wij beleggen het geld dat u betaalt voor uw pensioen zo goed mogelijk, om het beste resultaat te behalen. Maar beleggen brengt wel risico’s met zich mee. BPF Schilders wil graag weten hoe u hierover denkt.

Lees meer

04-04-2022 - Interview: Jong en oud spaart mee aan een goed pensioen

BPF Schilders spant zich in om alle werkenden in de sector een goed pensioen te bieden. Meer dan 32.000 deelnemers leggen daarvoor maandelijks een deel van hun inkomen in. Onder hen ook leerling-schilders, zoals de achttienjarige Michael Klein. Hoewel zijn pensioenleeftijd nog ver weg is, gaat hij er graag over in gesprek met Willem Jan Boot. Willem Jan is sinds kort werknemersvoorzitter van het bestuur van BPF Schilders.

Lees het interview

14-03-2022 - Speciaal voor gepensioneerden: kandidaten gezocht voor het verantwoordingsorgaan

Wij zoeken onder pensioengerechtigden nieuwe leden voor het verantwoordingsorgaan (VO). Wilt u vanaf 1 juli 2022 vier jaar meepraten in het verantwoordingsorgaan? Stelt u zich dan uiterlijk 15 april kandidaat!

Lees meer

10-03-2022 - Statement BPF Schilders over beleggingen Rusland

BPF Schilders is geschokt door de inval van Rusland in Oekraïne en het geweld dat daarbij wordt gebruikt. BPF Schilders onderzoekt wat de mogelijkheden zijn om afstand te doen van deze Russische beleggingen en houdt daarbij de belangen van de deelnemers zorgvuldig in het oog.

Lees meer

01-03-2022 - Belastingaangifte? Let op de factor A

Tot 1 mei kunt u aangifte doen voor de inkomstenbelasting over 2021. Heeft u in 2021 lijfrentepremies betaald? Dan heeft u uw pensioenaangroei (factor A) van 2020 nodig om uw aftrek voor de inkomstenbelasting 2021 te berekenen.

Lees meer

03-01-2022 - Uw nettopensioen in 2022

Ontvangt u pensioen van BPF Schilders? Dan ontvangt u in januari of februari een pensioenspecificatie. Hierop staat de hoogte van uw pensioen en de inhoudingen. Door wijzigingen in de wettelijke inhoudingen verandert uw nettopensioen.

Lees meer

2022 - Pensioenreglement gewijzigd

Het pensioenreglement is ten opzichte van vorig jaar gewijzigd. Er was sprake van één belangrijke wijziging. 

Lees meer

 

Nieuwsberichten 2021

Nieuwsberichten 2020

Nieuwsberichten 2019

Nieuwsberichten 2018