Nieuws ondernemers

Blijf op de hoogte. Lees hier het laatste nieuws voor ondernemers rond BPF Schilders.

Nieuwsberichten 2024

29-05-2024 - Positieve beoordeling nieuwsbericht transitieplan

Het klantenpanel van BPF Schilders zorgt ervoor dat wij u beter kunnen helpen. Dit keer keek het klantenpanel naar het nieuwsbericht “Plan voor overgang naar de nieuwe pensioenregeling is klaar”. Bent u benieuwd naar hun beoordeling?

Lees verder

16-05-2024 - Reportage pensioenbijeenkomst Hilversum

BPF Schilders organiseert in het voor- en najaar pensioenbijeenkomsten door heel Nederland. In april gaven pensioenspecialisten Anneke en Yvo voorlichting in Hilversum. “Heb ik voldoende pensioen straks?”, vraagt één van de deelnemers.

Lees verder

11-04-2024 – Interview: “Iedereen moet op goede manier nieuw pensioenstelsel in”

De voorbereidingen voor de nieuwe pensioenregeling zijn in volle gang. Dick Voortman van werkgeversorganisatie OnderhoudNL en Peter Roos van vakbond FNV Bouwen & Wonen waren er maar wat druk mee. In dit interview van OnderhoudNL blikken zij terug op hun werkzaamheden: “We zijn gekomen tot een regeling die voor iedere deelnemer acceptabel is.”


Lees het interview

29-02-2024 - Alleen inloggen met eHerkenning of DigiD

BPF Schilders heeft inloggen op Uw pensioenadministratie nog veiliger gemaakt. Sinds eind februari 2024 logt u daarom in via eHerkenning of DigiD.

Lees verder

13-02-2024 - Interview: Schilder Danny Ruesink ontmoette zijn vrouw op werk

Met Valentijnsdag hangt de liefde in de lucht. Ook rond de ladder van onze schilders fladderen de vlinders. Schilder Danny Ruesink (44) ontmoette zijn vrouw Liane (40) toen hij een boerderij schilderde.

Lees verder

02-02-2024 - Plan voor overgang naar nieuwe pensioenregeling klaar

Het plan voor de overgang naar de nieuwe pensioenregeling (transitieplan) is klaar. Lees in dit artikel vijf belangrijke afspraken uit het transitieplan.

Lees verder

31-01-2024 - Klantenpanel positief over brief en formulier doorgeven e-mailadres

Het klantenpanel van BPF Schilders zorgt ervoor dat we u beter kunnen helpen. Dit keer keek het panel naar een brief met een QR-code en link. Via de QR-code en link konden de leden van het klantenpanel met een formulier hun e-mailadres doorgeven. Het klantenpanel geeft de brief een 7.6 en het formulier een 7.7. 

Lees verder

01-01-2024 - Wijzigingen in pensioenreglement BPF Schilders

Het pensioenreglement van BPF Schilders is gewijzigd. U leest in het pensioenreglement belangrijke regels en afspraken voor uw pensioen. Er zijn vier belangrijke wijzigingen.

Lees verder


Archief

Nieuwsberichten 2023