Verhuizen

Verhuist u naar of binnen Nederland? Dan hoeft u geen adreswijziging aan ons door te geven. Wij ontvangen uw adreswijziging van de gemeente waar u zich inschrijft. Controleer op Infodesk bij uw profielgegevens of uw inschrijving bij de gemeente aan ons is doorgegeven.​ 

Verhuist uw bedrijf naar een ander adres? Lees hieronder wat u moet doen.

Verhuist uw bedrijf naar een ander adres?

Dan hebben wij uw nieuwe vestigings- en zakelijke correspondentieadres nodig.

Nieuw vestigingsadres

Geef deze direct door aan de Kamer van Koophandel. Stuurt u tevens het nieuwe vestigingsadres en de ingangsdatum naar info@bpfschilders.nl met als onderwerp 'wijziging vestigingsadres'. Wij kunnen deze wijziging pas verwerken als de Kamer van Koophandel deze wijziging ook heeft doorgevoerd.

Na ontvangst passen wij uw vestigings- en zakelijke correspondentieadres aan omdat wij er vanuit gaan dat uw vestigingsadres gelijk is aan uw zakelijke correspondentieadres. In Uw pensioenadministratie kunt u controleren of deze adressen goed zijn verwerkt.

Wilt u uw zakelijke correspondentie (waaronder de facturen) op een ander adres ontvangen? Of nog makkelijker gewoon digitaal? Ga dan naar Uw pensioenadministratie en pas het bij 'Profiel' zelf eenvoudig aan.

Uw factuur digitaal

Wij sturen u een e-mail zodra er een factuur klaar staat in uw pensioenadministratie. Wijzigt uw factuur e-mailadres? Dan kunt u dat zelf aanpassen in 'Uw pensioenadministratie'.

 

Ik verhuis naar het buitenland. Wat moet ik doen?

Geef uw nieuwe adres of postadres schriftelijk aan ons door. Vermeld hierbij ook uw naam, geboortedatum en klantnummer. Uw klantnummer vindt u op het Uniform Pensioen Overzicht (UPO). Onderteken uw brief met uw handtekening. Alleen dan kunnen wij de adreswijziging verwerken.

Stuur uw adreswijziging naar:

BPF Schilders
Postbus 702
3700 AS Zeist
Nederland


Bekijk ook de 5 andere belangrijke pensioenmomenten

Klik op de infographic en kijk op welk moment in uw leven u iets moet doen.