Verhuizen

Verhuist u naar of binnen Nederland? Dan hoeft u geen adreswijziging aan ons door te geven. Wij ontvangen uw adreswijziging van de gemeente waar u zich inschrijft. Controleer op Infodesk bij uw profielgegevens of uw inschrijving bij de gemeente aan ons is doorgegeven.​ 

Verhuist uw bedrijf naar een ander adres? Lees hieronder wat u moet doen.

Ik verhuis naar het buitenland. Wat moet ik doen?

Geef uw nieuwe adres of postadres schriftelijk aan ons door. Vermeld hierbij ook uw naam, geboortedatum en klantnummer. Uw klantnummer vindt u op het Uniform Pensioen Overzicht (UPO). Onderteken uw brief met uw handtekening. Alleen dan kunnen wij de adreswijziging verwerken.

Stuur uw adreswijziging naar:

BPF Schilders
T.a.v. Institutioneel Pensioenbeheer
Antwoordnummer 5534

3700 VB  ZEIST 

Verhuist uw bedrijf naar een ander adres?

Dan hebben wij uw nieuwe vestigingsadres, factuur- en zakelijke correspondentieadres nodig.

Nieuw vestigingsadres

Geef deze door aan de Kamer van Koophandel. Dan ontvangt u van de Kamer van Koophandel een bevestigingsbrief. Wij vragen u een kopie van de bevestigingsbrief te sturen naar:

BPF Schilders
Postbus 702
3700 AS ZEIST

Na ontvangst passen wij uw vestigingsadres aan. In uw pensioenadministratie kunt u controleren of uw nieuwe vestigingsadres goed is verwerkt.

Factuur- en zakelijk correspondentieadres

Automatisch komt uw nieuwe vestigingsadres in uw pensioenadministratie ook bij het factuur- en zakelijk correspondentieadres te staan. Wilt u uw facturen en zakelijke correspondentie graag op een ander adres ontvangen? Pas dit dan zelf aan.