Verhuizen

Verhuist u naar of binnen Nederland? Dan hoeft u geen adreswijziging aan ons door te geven. Wij ontvangen uw adreswijziging van de gemeente waar u zich inschrijft. Controleer op Infodesk bij uw profielgegevens of uw inschrijving bij de gemeente aan ons is doorgegeven.​ 

Verhuist uw bedrijf naar een ander adres? Lees hieronder wat u moet doen.

Verhuist uw bedrijf naar een ander adres?

Dan hebben wij uw nieuwe vestigingsadres, factuur- en zakelijke correspondentieadres nodig.

Nieuw vestigingsadres

Geef deze door aan de Kamer van Koophandel. Dan ontvangt u van de Kamer van Koophandel een bevestigingsbrief. Wij vragen u een kopie van de bevestigingsbrief te sturen naar:

BPF Schilders
T.a.v. Institutioneel Pensioenbeheer
Antwoordnummer 5534
3700 VB ZEIST

Na ontvangst passen wij uw vestigingsadres aan. In 'uw pensioenadministratie' kunt u controleren of uw nieuwe vestigingsadres goed is verwerkt. Uw correspondentieadres moet u zelf aanpassen in 'uw pensioenadministratie'.

Uw factuur digitaal

Wij sturen u een e-mail zodra er een factuur klaar staat in uw pensioenadministratie. Wijzigt uw factuur e-mailadres? Dan kunt u dat zelf aanpassen in 'uw pensioenadministratie'.

 

Ik verhuis naar het buitenland. Wat moet ik doen?

Geef uw nieuwe adres of postadres schriftelijk aan ons door. Vermeld hierbij ook uw naam, geboortedatum en klantnummer. Uw klantnummer vindt u op het Uniform Pensioen Overzicht (UPO). Onderteken uw brief met uw handtekening. Alleen dan kunnen wij de adreswijziging verwerken.

Stuur uw adreswijziging naar:

BPF Schilders
T.a.v. Institutioneel Pensioenbeheer
Antwoordnummer 5534

3700 VB  ZEIST 

Bekijk ook de 5 andere belangrijke pensioenmomenten

Klik op de infographic en kijk op welk moment in uw leven u iets moet doen.