Pensioenkeuzeloon

Als zelfstandig ondernemer bouwt u pensioen op bij BPF Schilders. U kunt binnen bepaalde regels zelf kiezen hoeveel pensioen u jaarlijks opbouwt. Dit is het pensioenkeuzeloon, dat u dit jaar vóór vrijdag 20 december 2019 aan ons moet doorgeven. De premie die u hiervoor betaalt is fiscaal aftrekbaar. 

Wij helpen u graag!

Uw pensioenkeuzeloon kiezen, hoe doet u dat? Met onze handige Keuzehulp ziet u wat u naar verwachting opbouwt bij een bepaalde keuze. En welke premie daarbij hoort. In de filmpjes vertellen drie collega’s wat zij kiezen en waarom. Goed om even te kijken. Het kan u helpen bij het maken van de keuze die het beste bij u past.

Kiest u voor brons, zilver of goud?

Wij noemen uw pensioen brons, als u kiest voor een pensioenkeuzeloon lager dan € 30.000. Gaat u voor zilver, dan kiest u voor een pensioenkeuzeloon tussen € 30.000 en € 40.000. En als u goud wilt, dan kiest u een pensioenkeuzeloon dat hoger is dan € 40.000. 

 • card image

  Gaat u voor brons, zilver of goud?

  Beweeg de schuif in de Keuzehulp en bepaal zelf uw pensioenkeuzeloon. U ziet gelijktijdig wat u betaalt en wat u naar verwachting ontvangt. 

  Gebruik de Keuzehulp
 • card image

  Bas, Leon en Patrick hebben al gekozen

  Uw collega’s vertellen wat zij hebben gekozen en waarom. Goed om even te kijken! Het kan u helpen bij het maken van de keuze die het beste bij u past.

  Kijk wat collega's kiezen
 • card image

  Alles over het pensioenkeuzeloon

  Uw pensioenkeuzeloon kiezen, hoe doet u dat? Hier leest u alles over het pensioenkeuzeloon. Wij leggen u uit welke regels gelden voor het kiezen van uw pensioenkeuzeloon.

  Alles over pensioenkeuzeloon
 • card image

  Veelgestelde vragen pensioenkeuzeloon

  Hier vindt u alle veelgestelde vragen over het pensioenkeuzeloon en fiscale winst. Heeft u suggesties of vragen die er niet bij staan? Laat het ons weten!

  Ga naar veelgestelde vragen