Filmpje ‘Kosten voor uw pensioen’ is informatief, duidelijk en begrijpelijk

8 oktober 2010

Het is een vraag die we regelmatig krijgen: ‘Welke kosten maakt BPF Schilders voor mijn pensioen?’ Dat was voor ons de reden om een filmpje te maken waarin we dat helder en duidelijk wilden uitleggen. Aan ons klantenpanel vroegen wij wat zij van het filmpje vinden. Zo’n 42% van de respondenten beoordeelt de infographic met een 8 of hoger en 85% vindt het filmpje ‘informatief, duidelijk en begrijpelijk’.

‘Het is heel overzichtelijk, duidelijke stappen en transparant.’

Het klantenpanel beoordeelde de infographic met gemiddeld een 7. 42% van de respondenten geeft een 8 of hoger. 20% geeft een onvoldoende (5 of lager).

85% van de respondenten vindt de infographic informatief, duidelijk en begrijpelijk. De belangrijkste boodschap volgens het klantenpanel is “welke kosten er zijn bij het pensioenfonds en hoe die zijn opgebouwd.”

Andere reacties van panelleden:

“Heel overzichtelijk, duidelijke stappen en transparant.”

“Duidelijke uitleg van wat het pensioenfonds voor je doet.”

Verbeterpunt

Een enkele respondent vindt dat het filmpje korter mag: “Zo kort mogelijk houden om de interesse vast te houden.” Wij doen ons best om de filmpjes zo kort mogelijk te houden.

​Wilt u meehelpen om de dienstverlening van BPF Schilders steeds beter te maken? Meld u dan aan voor het klantenpanel van BPF Schilders.