Speciaal voor gepensioneerden

Kandidaten gezocht voor het verantwoordingsorgaan

14 maart 2022

Wij zoeken onder pensioengerechtigden nieuwe leden voor het verantwoordingsorgaan (VO). Wilt u vanaf 1 juli 2022 vier jaar meepraten in het verantwoordingsorgaan? Stelt u zich dan uiterlijk 15 april kandidaat!

VO-lid worden?

De komende vier jaar is de periode dat het oude pensioenstelsel overgaat naar het nieuwe stelsel. Die jaren zijn essentieel om de belangen van gepensioneerden te bewaken. Als lid van het VO kunt u hierop invloed uitoefenen. Het verantwoordingsorgaan oordeelt namelijk of het bestuur van BPF Schilders verantwoorde beslissingen neemt en adviseert hen over een aantal onderwerpen.

Stel u kandidaat!

U kunt zich kandidaat stellen als u pensioen ontvangt van BPF Schilders en interesse heeft in pensioen- en beleggingszaken. Bent u enthousiast en besluit u om zich kandidaat te stellen? Dan zien wij uw aanmelding graag uiterlijk 15 april 2022 tegemoet. Meer over aanmelden, de inhoud van de rol en over de vaardigheden leest u op deze pagina.

Meer weten?

Heeft u vragen of behoefte aan informatie uit de eerste hand? Stuurt u dan een mail naar verkiezingen@bpfschilders.nl. Wij vertellen u graag meer! 

Lees meer over het verantwoordingsorgaan.