Uw pensioenadministratie

In Uw pensioenadministratie kunt u beveiligd uw administratie beheren. Bekijk het filmpje waarin wij u in 2 minuten meer informatie geven of ga hieronder direct aan de slag.

Lees meer

Veelgestelde vragen over loongegevens

U geeft iedere vier weken de actuele loongegevens van uw werknemers en hun gewerkte uren aan ons door. Hoe levert u aan en hoe geeft u correcties door?

Lees meer

Premie betalen

U ontvangt iedere vier weken een factuur. Deze is gebaseerd op de aangeleverde loongegevens in de voorgaande periode. Hoe betaalt u de factuur en hoe komen de bedragen tot stand?

Lees meer

Pensioenpremie en -variabelen

Hier vindt u premiepercentages- en variabelen vanaf 2017. De verschillende premiepercentages en –variabelen worden in principe 1 x per jaar vastgesteld. Het kan echter voorkomen dat er in de loop van het jaar een wijziging plaatsvindt.

Lees meer

(Langdurig) zieke werknemer

Meldt uw werknemer zich ziek? Dan geeft u dit door aan uw arbodienstverlener en/of verzuimverzekeraar. Wat moet u doen als uw medewerker 260 dagen (gelijk aan 1 jaar) ziek is?

Lees meer

Looncontrole

Wanneer vindt er een looncontrole door onze adviseurs werkgevers plaats? Waarop wordt er gecontroleerd en wat is het belang voor uw werknemers?

Lees meer