Aanmelden of afmelden als werkgever

Uw bedrijf groeit en dan komt er een moment dat u werknemers aanneemt. Hier leest u hoe u zich kunt aanmelden of afmelden als werkgever.

Hoe krijgt u een klantnummer?

U wilt zich aanmelden als werkgever met personeel. Waarschijnlijk heeft u al een klantnummer bij BPF Schilders. Heeft u deze nog niet, dan ontvangt u deze na inschrijving bij BPF Schilders. U schrijft zich in door het contactformulier​ in te vullen met het onderwerp: inschrijving werkgever BPF Schilders. Bij het 'Klantnummer' vult u 00000 in.

Wat hebben wij van u nodig?

  • Bedrijfsnaam
  • KVK nummer
  • Vestigingsnummer
  • Datum indiensttreding van uw werknemers

Onze adviseur neemt telefonisch contact met u op om de gegevens door te nemen. U meldt samen uw eerste werknemer aan. Verder informeert hij u over de diensten van BPF Schilders.​

Wijzigt de rechtsvorm van uw bedrijf?

Bent u bij ons ingeschreven en wijzigt de rechtsvorm van uw bedrijf? Geeft u dit dan zo spoedig mogelijk door aan de Kamer van Koophandel (KVK). Wij ontvangen daarna de wijziging automatisch van de KVK.

Wanneer u een nieuw nummer van de KVK krijgt, krijgt u van ons een nieuw klantnummer. Het oude klantnummer zal worden afgesloten. Staat u bij de KVK ingeschreven onder een andere SBI code dan 4334 - Schilderen en Glaszetten? Dan verzoeken wij u zelf de rechtsvormwijziging aan ons door te geven en het contactformulier​ in te vullen met het onderwerp: verzoek rechtsvormwijziging werkgever BPF Schilders.

Wat hebben wij van u nodig?

  • Bedrijfsnaam
  • KVK nummer
  • Vestigingsnummer​

Hoe schrijft u uw bedrijf uit?

Staat u bij de Kamer van Koophandel (KVK) ingeschreven onder de SBI code 4334 - Schilderen en Glaszetten?

Geef de uitschrijving van uw onderneming dan zo spoedig mogelijk door aan de KVK. Wij ontvangen hierna automatisch uw beëindiging van de KVK.

U krijgt van ons een bevestiging

Wij sturen u een brief nadat wij uw beëindiging hebben verwerkt. Daarin bevestigen wij dat u bent uitgeschreven bij BPF Schilders. 

Staat u bij de Kamer van Koophandel (KVK) onder een andere SBI code ingeschreven dan 4334 - Schilderen en Glaszetten?

Geef de uitschrijving van uw onderneming dan zo spoedig mogelijk door aan de KVK. Wij ontvangen uw uitschrijving niet automatisch van de KVK. U moet zelf uw uitschrijving aan ons doorgeven. Upload het uittreksel van de KVK met de bevestiging van uw uitschrijving.

Ga naar Uw pensioenadministratie en klik op de button 'uploaden'. Hier kiest u in het formulier bij onderwerp voor 'overig' en bij soort document voor 'correspondentie'. Bij de 'toelichting' vult u in 'uitschrijving onderneming bij de KVK'. Vergeet uw KVK-uittreksel niet te uploaden. Vervolgens klikt u op de button 'versturen'.