Nieuws

Blijf op de hoogte. Lees hier het laatste nieuws rond BPF Schilders.

Nieuwsberichten 2020

30-03-2020 - Interview ondernemer met bestuurslid Mark Rosenberg over vermogensbeheer

BPF Schilders belegt de premie die u inlegt om zo voor iedere deelnemer een goed pensioen te realiseren. Welke keuzes worden gemaakt? En welke rendementen worden behaald? Gian Ernes heeft zijn eigen schildersbedrijf en legt zijn vragen voor aan bestuurslid Mark Rosenberg. Hij heeft vermogensbeheer in zijn portefeuille.

Lees het interview

24-03-2020 - Leidt het coronavirus voor u tot financiële problemen?

Veel ondernemers hebben het momenteel moeilijk. Door het coronavirus ligt het bedrijfsleven en het gewone leven vrijwel stil. Dit kan bij u als ondernemer leiden tot financiële onzekerheid. En sommige van u dreigen hierdoor mogelijk in betalingsproblemen te komen. Dat begrijpen wij en daarom helpen wij u graag om grotere problemen te voorkomen.

Lees meer

17-03-2020 - Gevolgen coronavirus en het pensioen van uw werknemers

Wij merken dat iedereen in Nederland wordt geraakt door het coronavirus. Misschien kan uw bedrijf niet de opdrachten uitvoeren waar u mee bezig was of die op de planning stonden. Of moet u privé de nodige dingen regelen om uw gezin te ondersteunen. Wij hopen dat u de komende tijd goed en gezond doorkomt. Zorg goed voor elkaar. Net als de overheid heeft BPF Schilders ook maatregelen getroffen. Verder leggen wij u uit welke gevolgen het coronavirus heeft voor het pensioen van uw werknemers en onze dienstverlening.

Lees meer

12-03-2020 - Invloed coronavirus op het pensioen van uw werknemers

De afgelopen dagen hebben we overal kunnen lezen over de invloed die het coronavirus heeft op de wereldeconomie. En daarmee ook op de dekkingsgraad van BPF Schilders. Wat zijn de gevolgen voor het pensioen van uw werknemers?

Lees meer

17-02-2020 - Hoezo arbeidskrapte? Terugblik op de Werkgeversworkshop

Op dinsdag 11 februari kwamen werkgevers uit onze sector bij elkaar. Op het programma stond een pensioeninhoudelijke update vanuit het fonds en een werkinhoudelijke sessie rondom arbeidskrapte. Een korte terugblik op een geslaagde ochtend.

Lees meer

16-01-2020 - Definitief geen verlaging pensioenen in 2020

De actuele dekkingsgraad per 31 december 2019 is 107,8%. Dit is ruim boven de kritische grens van ongeveer 95%. Dit is goed nieuws. We hoeven de pensioenen in 2020 niet te verlagen.

Lees meer

08-01-2020 - Geen verlaging in 2020 voor pensioenen BPF Schilders

Goed nieuws aan het begin van het nieuwe jaar. We kunnen nu alvast melden dat het niet nodig is om de pensioenen in 2020 te verlagen. Eind november 2019 was de actuele dekkingsgraad 104,4%. Dit is ruim boven de kritische grens van ongeveer 95%. De actuele dekkingsgraad eind december 2019 is nog niet bekend, maar de verwachting is dat deze ruim boven de 95% is gebleven.

Lees meer


Nieuwsberichten 2019

Nieuwsberichten 2018