Nieuws

Blijf op de hoogte. Lees hier het laatste nieuws rond BPF Schilders.

Nieuwsberichten 2019

02-05-2019 - Update: Zelfstandigen Bouw in hoger beroep tegen uitspraak verplichtstelling

Op maandag 29 april is BPF Schilders gedagvaard door Zelfstandigen Bouw. Zelfstandigen Bouw is in hoger beroep gegaan tegen de uitspraak van de rechtbank Den Haag.

Lees meer

27-03-2019 - Website en klantenservice vanochtend niet bereikbaar

Wellicht probeerde u vanochtend BPF Schilders te bereiken en lukte dat niet. De reden is dat we waren getroffen door een netwerkstoring. Daardoor was onze website en ook de klantenservice tijdelijk niet bereikbaar.

Lees meer

08-03-2019 - Loongegevens, 'uw pensioenadministratie' en 'Onlinedesk'

U levert zelf de loongegevens aan bij BPF Schilders. Wij vragen u daarom rekening te houden met het volgende. In maart gaan wij onze administratieve systemen moderniseren om u ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn. Dit heeft wel gevolgen.

Lees meer

26-02-2019 - Dick Vis nieuwe werkgeversvoorzitter BPF Schilders

Dick Vis (49) is per 1 januari 2019 benoemd tot werkgeversvoorzitter van het bestuur van BPF Schilders namens OnderhoudNL. Hij volgt Cathrin van der Werf op, die vanaf die datum het bestuur heeft verlaten vanwege het bereiken van haar maximale termijn als bestuurslid.

Lees meer

31-01-2019 - Rechter bevestigt verplichtstelling zelfstandigen BPF Schilders

De rechtbank Den Haag heeft uitspraak gedaan in de rechtszaak die Zelfstandigen Bouw aanspande tegen BPF Schilders en de Staat. De rechter heeft BPF Schilders in het gelijk gesteld. 

Lees meer

 

Nieuwsberichten 2018

Nieuwsberichten 2017