Onze specialist vertelt u graag meer

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers. Als werkgever heeft u daarin een informatieve taak. Heeft uw bedrijf circa 10 geïnteresseerde werknemers die meer willen weten over wat er mogelijk is binnen de pensioenregeling? Dan komt een van onze specialisten graag bij u langs* om een pensioenbijeenkomst voor u en uw werknemers te verzorgen. 

Tijdens de bijeenkomst geeft onze medewerker een heldere uitleg over de mogelijkheden en keuzes die uw werknemer heeft. Bijvoorbeeld over eerder stoppen met werken en waar het pensioen uit bestaat. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Ook de partner van uw werknemer of uw eigen partner is van harte welkom.

Onze specialisten zijn flexibel: zij kunnen langskomen op een tijdstip dat u en uw werknemers het beste uitkomt: overdag, eind van de middag of vroeg in de avond.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.  Onze specialist zal dan contact met u opnemen om een afspraak met u te maken.