Klantenpanel beoordeelt pensioenfilmpje

20 september 2022

Eén van de doelen van BPF Schilders is om uw werknemers zo goed mogelijk te informeren over hun pensioen. Daarom laten wij onze communicatie-uitingen regelmatig beoordelen door een klantenpanel. Dit keer keek het klantenpanel mee met het filmpje over het nieuwe pensioenstelsel.

Verbeteringen door terugkoppeling klantenpanel

Als gevolg van het Pensioenakkoord wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw pensioenstelsel. BPF Schilders heeft een filmpje gemaakt, waarin wij u uitleggen wat het nieuwe pensioenstelsel voor uw werknemers betekent.

We legden de leden van het klantenpanel eerst een voorbeeld van het filmpje voor. Door de terugkoppeling van het klantenpanel hebben we wijzigingen in het filmpje aangebracht, waardoor het filmpje nóg duidelijker uitlegt wat het nieuwe pensioenstelsel voor uw werknemers betekent.

Duidelijk en laagdrempelig verhaal

Het klantenpanel beoordeelde het filmpje gemiddeld met een 7,1. Zij gaven aan de inhoud van het filmpje duidelijk, laagdrempelig en van de juiste lengte te vinden. Wel zou volgens het klantenpanel het voorbeeld filmpje verbeterd kunnen worden door meer voorbeelden toe te voegen. Dit advies hebben wij ter harte genomen. Het uiteindelijke filmpje is uitgebreid met meer uitleg en voorbeelden.

Benieuwd naar het filmpje? Bekijk het op deze pagina.