Klantenpanel enthousiast over filmpje verkort jaarverslag

23 november 2022

Het klantenpanel van BPF Schilders beoordeelt regelmatig onze communicatie. Deze keer beoordeelde het klantenpanel een filmpje en een folder over het verkorte jaarverslag van BPF Schilders.

Informatief en duidelijk

Goed nieuws. Het klantenpanel is enthousiast over het filmpje en de folder. Een kleine meerderheid (53%) van de 111 respondenten geeft de voorkeur aan het filmpje van het verkorte jaarverslag. Het klantenpanel geeft het filmpje gemiddeld een 7.8. De meerderheid van het panel (72%) geeft het filmpje zelfs een 8 of hoger.

De folder krijgt van het klantenpanel ook een ruime voldoende: een 7,6. Het klantenpanel vindt dat beide uitingen informatief en duidelijk zijn. Ook zijn ze tevreden over de lengte van het filmpje en de folder.

Jaarverslag

BPF Schilders brengt elk jaar een jaarverslag uit. We maken van dat jaarverslag óók een verkorte versie. Die versie wordt als folder toegevoegd aan het Pensioenblad. Dit jaar maakten we in plaats van een folder voor het eerst een filmpje van het verkorte jaarverslag.

Bekijk het filmpje

 

Wilt u ook meehelpen onze dienstverlening te verbeteren?

Dat kan! U kunt zich hier aanmelden voor het klantenpanel én u leest daar meer over de resultaten van onze andere communicatiemiddelen.