Nieuws

Blijf op de hoogte. Lees hier het laatste nieuws rond BPF Schilders.

Nieuwsberichten 2024

11-04-2024 – Interview: “Iedereen moet op goede manier nieuw pensioenstelsel in”

De voorbereidingen voor de nieuwe pensioenregeling zijn in volle gang. Dick Voortman van werkgeversorganisatie OnderhoudNL en Peter Roos van vakbond FNV Bouwen & Wonen waren er maar wat druk mee. In dit interview van OnderhoudNL blikken zij terug op hun werkzaamheden: “We zijn gekomen tot een regeling die voor iedere deelnemer acceptabel is.”


Lees het interview

12-03-2024 - Interview lid verantwoordingsorgaan Nico de Jong

BPF Schilders organiseert een verkiezing voor een nieuwe vertegenwoordiger van de gepensioneerden in het verantwoordingsorgaan (VO). Het verantwoordingsorgaan komt op voor de belangen van iedere deelnemer van iedereen die pensioen opbouwt bij BPF Schilders. Nico de Jong is al vier jaar lid van dit orgaan.

Lees verder

04-03-2024 - Belastingaangifte 2023? Let op de factor A

Tot 1 mei kunt u aangifte doen voor de inkomstenbelasting over 2023. Als u in 2023 lijfrentepremies betaalde, heeft u uw pensioenaangroei (factor A) van 2022 nodig om uw aftrek voor de inkomstenbelasting 2023 te berekenen.

Lees verder

13-02-2024 - Interview: Schilder Danny Ruesink ontmoette zijn vrouw op werk

Met Valentijnsdag hangt de liefde in de lucht. Ook rond de ladder van onze schilders fladderen de vlinders. Schilder Danny Ruesink (44) ontmoette zijn vrouw Liane (40) toen hij een boerderij schilderde.

Lees verder

02-02-2024 - Plan voor overgang naar nieuwe pensioenregeling klaar

Het plan voor de overgang naar de nieuwe pensioenregeling (transitieplan) is klaar. Lees in dit artikel vijf belangrijke afspraken uit het transitieplan.

Lees verder

31-01-2024 - Klantenpanel positief over brief en formulier doorgeven e-mailadres

Het klantenpanel van BPF Schilders zorgt ervoor dat we u beter kunnen helpen. Dit keer keek het panel naar een brief met een QR-code en link. Via de QR-code en link konden de leden van het klantenpanel met een formulier hun e-mailadres doorgeven. Het klantenpanel geeft de brief een 7.6 en het formulier een 7.7. 

Lees verder

03-01-2024 - Uw nettopensioen in 2024

Ontvangt u pensioen van BPF Schilders? Dan ontvangt u in januari een pensioenspecificatie. Hierop staat de hoogte van uw pensioen en de inhoudingen. Door wijzigingen in de wettelijke inhoudingen en de verhoging van de pensioenen verandert uw nettopensioen.

Lees verder

01-01-2024 - Wijzigingen in pensioenreglement BPF Schilders

Het pensioenreglement van BPF Schilders is gewijzigd. U leest in het pensioenreglement belangrijke regels en afspraken voor uw pensioen. Er zijn vier belangrijke wijzigingen.

Lees verder


Archief

Nieuwsberichten 2023