Nieuwsbrief BPF Schilders overzichtelijk, begrijpelijk en bruikbaar

26 januari 2023

De nieuwsbrief van BPF Schilders wordt beoordeeld met een 7,6 gemiddeld. Dat blijkt uit een onderzoek onder werknemers, ondernemers en gepensioneerden.

BPF Schilders doet regelmatig onderzoek naar hun communicatiemiddelen om de dienstverlening te optimaliseren. Aan de hand van de mening van onze deelnemers kunnen we de communicatie verder verbeteren.

Onlangs hebben we onze nieuwsbrief onderzocht. Deze ervaren deelnemers als overzichtelijk, begrijpelijk, bruikbaar en voor de meesten ook nuttig. De nieuwsbrief wordt met name gekenmerkt als makkelijk leesbaar, kort en kernachtig, aansprekend en informeel.

Werknemers geven een 7,5

Ruim 2 op de 3 werknemers geven aan de nieuwsbrief te hebben gelezen. Zij zijn over het algemeen erg tevreden met de nieuwsbrief en geven een hoge waardering van 7,5. De nieuwsbrief wordt met name gezien als makkelijk leesbaar, kort en kernachtig en informeel. Verbeterpunten zijn dat de informatie soms als ‘algemeen’ of ‘herhalend’ wordt ervaren. Een praktijkvoorbeeld wordt gewaardeerd.

Ondernemers geven een 7,0

Ondernemers geven een 7,0 en geven vaker aan dat zij niet weten of zij de nieuwsbrief hebben ontvangen (27%). Zij beoordelen de nieuwsbrief met een rapportcijfer 7,0. Bijna een kwart van de ondernemers ziet graag nog wat meer pensioeninformatie.

Pensioengerechtigden geven een 7,8

Pensioengerechtigden lezen de nieuwsbrief het vaakst en geven deze dan ook de hoogste waardering: een 7,8. Zij hebben dan ook weinig tot geen aanbevelingen of kritische punten.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet, maar wilt u deze wel ontvangen?
Als u werknemer of gepensioneerd bent, kunt u zich hier aanmelden.
Bent u ondernemer? Dan kunt u zich hier aanmelden.