Leidt het coronavirus voor u tot financiële problemen?

Laatst bijgewerkt: 1 juli 2020

Financiële overheidsregelingen

Tijdens de coronacrisis neemt de overheid maatregelen om getroffen werkgevers en ondernemers te ondersteunen. Een tegemoetkoming in de loonkosten voor bedrijven die nu omzetverlies lijden is één van die maatregelen.

Op 31 maart zijn de voorwaarden van deze tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW) bekend gemaakt. Ook pensioen wordt meegenomen in de regeling. Dit houdt in dat u de volledige loongegevens door moet geven.

UWV verwacht dat bedrijven vanaf 6 april een aanvraag kunnen indienen. Voldoet uw bedrijf aan de voorwaarden? Dan kunt u volgens UWV binnen twee tot vier weken een voorschot verwachten.

Lees meer op de website van de overheid of de website van UWV.

 

Leidt het coronavirus voor u tot financiële problemen?

24 maart 2020

Veel bedrijven en organisaties hebben het momenteel moeilijk. Door het coronavirus ligt het bedrijfsleven en het gewone leven vrijwel stil. Dit kan leiden tot financiële onzekerheid. En sommige van u dreigen hierdoor mogelijk in betalingsproblemen te komen. Dat begrijpen wij en daarom helpen wij u graag om grotere problemen te voorkomen.

U kunt een betalingsregeling met ons afspreken. Stuur dan naar incasso@bpfschilders.nl een e-mail. Heeft u al een betalingsregeling en kunt u daar niet meer aan voldoen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beoordelen elke aanvraag zorgvuldig.

Lees meer over het coronavirus en het pensioen van uw werknemers