BPF Schilders wint award ‘Beste dekkingsgraadverbetering 2017’

23 juni 2017

BPF Schilders heeft de award voor ‘Beste dekkingsgraadverbetering 2017’ gewonnen. Dit werd gisteren bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse award-uitreiking door Pensioen Pro. BPF Schilders dankt de award aan de actuele dekkingsgraad, die in iets minder dan een jaar steeg van 94,2% (eind juni 2016) naar 109,8% (maart 2017).​

Werkgeversvoorzitter van BPF Schilders Cathrin van der Werf nam de award gisteren in ontvangst: “We mogen hier allemaal trots op zijn."

Verschillende pensioenfondsen waren genomineerd in de volgende categorieën: beste aandelen-, obligatie- of vastgoedbelegger, duurzaamheidsprijs (beste langetermijnbelegging), ESG Award, beste beleggingsbeleid, klantgerichtheidsprijs, innovatieprijs, uitzonderlijke bijdrage aan de sector en beste dekkingsgraadverbetering.

Pensioen Pro is een nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Een onafhankelijk jury boog zich over de inzendingen en bepaalden de winnaars in de verschillende categorieën.

Ook stelde de jury een shortlist samen voor de gouden award ‘Beste pensioenfonds van Nederland 2017’. Lezers van Het Financieele Dagblad, Pensioen Pro en luisteraars van BNR kozen vervolgens Unilever APF tot winnaar.