Animatiefilmpje Uw pensioenadministratie ‘helder en overzichtelijk’

13 mei 2020

Voor ondernemers, werkgevers en medewerkers administratie hebben wij de animatie ‘Uw pensioenadministratie’ gemaakt. De animatie werd onder andere verzonden via e-mail en is ook te vinden op onze website. Wij vroegen aan ons klantenpanel wat zij van de animatie vinden. Het panel beoordeelt de animatie met gemiddeld een 7,6. Dat is goed nieuws. In de animatie wordt kort en duidelijk uitgelegd hoe uw pensioenadministratie werkt en hoe u dit eenvoudig zelf bijhoudt. Benieuwd naar onze animatie? Klik hier.


‘Duidelijk, helder, kort samengevat.’

De vragenlijst is door 98 leden van het klantenpanel ingevuld. De beoordeling is positief.

  • De animatie ‘pensioenadministratie’ wordt gemiddeld met een 7.6 goed beoordeeld. Van de respondenten geeft 57% een 8 of hoger. 6% geeft een onvoldoende (5 of lager).
  • De respondenten vinden de animatie duidelijk, begrijpelijk en qua lengte goed.
  • Het panel haalt de belangrijkste boodschap goed uit de animatie: administratie beheren en gegevens invoeren.

Verbeterpunten

Volgens enkele respondenten is de snelheid van de animatie te hoog. Dit wordt vooral genoemd door gepensioneerden. Voor ouderen is het tempo van het beeld en de tekst te snel, waardoor zij het minder goed kunnen volgen. BPF Schilders vindt het belangrijk dat iedereen onze animaties begrijpt. Daarom houden wij bij het maken van volgende animaties rekening met de snelheid.