Uw verhaal in het pensioenblad?

Bent u met pensioen en heeft u altijd met veel plezier als schilder gewerkt? Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Meld u aan voor de rubriek Mijn pensioen. Misschien ziet u uzelf wel net als Henny van Gemert terug in het Pensioenblad. Met een foto van een professionele fotograaf. 

Vergeet u niet de volgende gegevens bij uw aanmelding op te geven:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Postcode
  • Telefoonnummer

Meld u aan

Eerdere edities van Mijn pensioen

Van diamond painting tot tuinieren, gepensioneerde schilders hebben allerlei hobby's. Ook werkten ze vaak aan bijzondere projecten. Bent u benieuwd hoe een Mijn pensioen interview eruit ziet? Lees twee vorige edities terug.

Jan van de Kraats staat op de ladder met een pot verf. Hij draagt een pet en een donkere bril en hij lacht.

Jan van de Kraats: "Maak van het leven een feest"

Het leven is niet altijd vriendelijk geweest voor gepensioneerd schilder Jan van de Kraats (80) uit Breukelen. Zijn geloof sleepte hem erdoorheen. Of beter gezegd: het geloof tilde hem op, gaf hem vreugde. “Het leven maakt me zo blij”, zegt Jan, terwijl hij een hap van zijn slagroomtaart neemt. 

Lees het interview

Marinus fietst over een fietspad. Hij heeft grijs haar, is lang en draagt een donkerblauw jack en een bril.

Marinus Tuyman: "Ik kom nog steeds tijd tekort"

Ruim 86.000 steentjes en 150 hobbyuren, maar dan heb je ook wat: een diamond painting-schilderij van de vier kleinkinderen. Marinus Tuynman (68) zit niet stil. “Ik ben alweer drie jaar met pensioen, maar kom nog steeds tijd tekort."

Lees het interview